Sajtóközlemény

2024. április 12.

Négy kölyökmacska nylon zacskóba zárása következtében kialakuló fulladás, valamint oxigénhiány talaján kialakult agykárosodás miatt pusztult el. Egyikőjüknél az életveszélyt váci Állatkórházban sikerült elhárítani, így életben maradt.

2024. április 12.

A vádlott a nyílt utcán előbb leöntötte, majd meglökte az ügyében korábban rendőri intézkedést kérő családsegítőt, aki félelmében a helyi önkormányzat épületébe menekült az agresszív férfi elől.

2024. február 27.

A mentális zavarokkal diagnosztizált vádlott és a szomszédja közötti haragos viszony eredményeként a vádlottra a szomszédja által borított bableves súlyos következményekhez járó folyamatot indított el: a vádlott abból a célból, hogy a rendőrséget intézkedésre kényszerítse azzal fenyegetőzött, hogy „agyonüti” a szomszédját.

2024. január 19.

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája 2024. február 5. napjáig elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint a társaival Nógrád Vármegye területén több ingatlanba is betörtek, ahonnan összesen 6 millió forintot meghaladó értékben tulajdonítottak el különböző ingóságokat.

2024. január 19.

A török állampolgárságú, és Törökországban élő vádlott 6 fő szír állampolgárt szállított az osztrák honosságú személygépkocsijával, akiket Szlovákiába kellett volna juttatnia, azonban az államhatárhoz közel elfogták.

2023. január 19.

A Balassagyarmati Törvényszék a 2023. január 19. napján tartott nyilvános tárgyaláson M. Sz. I. rendű vádlottat bűnösnek mondta ki részben társtettesként több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettében [a Btk. 160. § (1) bekezdése és a (2) bekezdés f) pontja szerint], ezért az I.

2022. október 20.

Kapcsolati erőszak és zaklatás miatt marasztalta a bíróság a mátraverebélyi férfit

2022. október 20.

Felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a bíróság a saját kutyáját bántalmazó férfival szemben

2022. január 21.

A Balassagyarmati Törvényszék a 2022. január 19. napján tartott fellebbezési tárgyaláson helybenhagyta a Salgótarjáni Járásbíróság ítéletét, amellyel a járásbíróság a 2020. január 21.